Egy kereskedelmi ingatlan bérlőjeként Önnek a befektetőkhöz hasonló tőkepiaci igényei vannak. Ám ha az ingatlanok nem tartoznak vállalkozása alaptevékenységéhez, nagy lehetőségektől eshet el.

A CBRE tőkepiaci tanácsadó csapatának vállalati tőkepiacokkal foglalkozó (CCM) részlege az EMEA-régióban a kereskedelmi ingatlanok tulajdonosai és bérlői érdekében tevékenykedik. Teljes körű szolgáltatást kínálunk Önnek, akárcsak befektető ügyfeleinknek, és ugyanolyan kritikus szemmel vizsgáljuk az összes tőkepiaci megoldást a különleges értékek feltárása érdekében. Ebbe beletartozik a pénztermelésre és a bérleti feltételek kialakítására vonatkozó tanácsadás, de olyan konszolidációs vagy átköltöztetési projektek támogatása is, amelyek részeként bármilyen ingatlanfajta értékesítésére sor kerülhet a jelenlegivel azonos vagy magasabb szintű alternatív hasznosítási célokra; sőt, idetartozik az új projektek finanszírozása is.

A CBRE európai szakértői a rendkívül sikeres, amerikai vállalati tőkepiacokkal foglalkozó csapatával szorosan együttműködve dedikált szolgáltatást kínálnak a vállalati bérlőknek, elemzéssel, ajánlásokkal és a végrehajtás menedzselésével.

Vállalati tőkepiacokkal foglalkozó csapatunk széles körű ismeretekkel és szakértelemmel rendelkezik a finanszírozás, számvitel, gazdálkodás és adózás terén, biztosítva, hogy Ön maximális értéket hozzon ki ingatlanérdekeltségeiből.

Vállalati tőkepiaci szolgáltatásaink:

  • Értékesítés és visszabérlés
  • Vásárlás és visszabérlés
  • Portfólióstratégiák
  • Többleteszköz alternatív hasznosítási stratégiák
  • Többleteszköz-értékesítés
  • Konkrét bérlői igényeire szabott fejlesztés (Built to suit) finanszírozása
  • Bérleti tanácsadás

A vezető tanácsadó

2003 óta a CBRE több mint 15,4 milliárd euró értékben hajtott végre értékesítési és visszabérlési tranzakciókat, ami a világ vezető értékesítési és visszabérlési tanácsadójává tett bennünket.

A vállalati bérlők egyre nagyobb mértékben használják ki az értékesítési és visszabérlési megoldásokat, hogy kiaknázzák ingatlanportfólióik tőkeértékét, miközben fenntartják és biztosítják az ingatlanok tartós kihasználtságát és kontrollját. Az értékesítés és visszabérlés igazán hatékony módja lehet az ingatlanból való jövőbeni kilépés kezelésének.

Vállalati tőkepiacokkal foglalkozó csapatunk kellő szaktudással és erőforrásokkal rendelkezik ahhoz, hogy testre szabott megoldásokat nyújtson Önnek, eleget téve az kereskedelmi ingatlanokkal kapcsolatos valamennyi elvárásának.

Kapcsolódó Anyagok

Magyarországi Kereskedelmi Ingatlanbefektetési Körkép, 2016 H2