A CBRE, a világ piacvezető szolgáltatója a munkakörnyezet és térkihasználás fejlesztése terén munkahelyi megoldások megtalálásában és megvalósításában segít a vállalkozásoknak, amelyek javítják a munkavállalók elkötelezettségét, és jelentős üzleti eredményeket hoznak.

Ügyfeleinkkel karöltve hozzájárulunk vállalkozásuk termelékenységének és hatékonyságának fellendítéséhez; foglalkozunk a környezetre gyakorolt hatásokkal, a jövőre való felkészüléssel és a tehetségek megtartásával, de mindenekelőtt alaposan feltérképezzük az Ön vállalkozását, hogy azután pozitív változást hozó munkahelyi stratégiát készíthessünk.

Munkakörnyezettel és térkihasználtsággal foglalkozó csapatunk – Budapesten, Londonban, Amszterdamban, New Yorkban, San Franciscóban és Szingapúrban 200-nál is több globális munkahelyi tanácsadót tömörítve – eddig több mint 400 szervezetnél javította félmilliónál is több munkavállaló munkahelyi környezetét.

Függetlenül vállalkozása és ingatlanportfóliója nagyságától, a CBRE díjnyertes csapata az Ön teljesítményét és munkahelyi környezetét is javíthatja. Szakértőink kifinomult jelentéskészítő eszközöket, adatelemzéseket és munkahelyi stratégiát alkalmaznak: felmérik a térkihasználtságot, elemzik a térbeli adottságokat, majd megtervezik és végrehajtják az Ön vállalkozására szabott megoldásokat, hogy ingatlanja valódi előnyt jelentsen.

Növekvő megtakarítás és munkavállalói teljesítmény

A megújított munkahelyi környezet nemcsak elégedettebbé teszi a munkavállalókat, hanem a költségeket is csökkenti. Az üzleti célú terek észszerűsítésével és javításával együttműködést és innovációt támogató környezetet teremthetünk, amely erősíti a munkavállalók elkötelezettségét és növeli elégedettségüket.

Az optimalizált munkahelyi környezet és a térkihasználtság holisztikus kezelése mérhető előnyökkel jár. Ezek közé tartozik az ingatlannal járó költségek és a ökológiai lábnyom csökkentése, a tehetséges munkatársak vonzása és megtartása, valamint az adatelemzés, amellyel felmérjük, hogy az Ön ingatlana milyen mértékben járul hozzá vállalkozása sikeréhez.

Átlagosan 20%-os irodahasználati költségmegtakarítást tudott elérni a CBRE munkahelyekkel és térkihasználással foglalkozó csapata a kevesebb kihasználatlan munkaállomás, a hatékony tervezés és az új térkiosztási gyakorlat révén.